Ce înseamnă când visezi apă

Apa în viaţa noastră reprezintă puritate şi foarte multă sănătate. Corpul nostru fiind compus din aproximativ 45 la sută apă, dar, să vedem ce semnifică atunci când visăm apa.

Dacă apa curge aşa cum trebuie în albia unui rău, sau se revarsă din delta în mare, reprezintă că avem un vis cât se poate de pozitiv, vom avea o perioadă mai uşoară, plină de fericiri şi foarte mult timp petrecut cu cei dragi. Privind dintr-un alt plan, dacă apa care curge este tulburată, înseamnă că avem un vis negativ, reprezentând o boală sau o nefericire care va apărea cât de curând în vieţile noastre.

Dacă visăm un lac limpede şi întins, înseamnă că vom descoperi noi prieteni adevăraţi, care vor avea o relaţie foarte limpede cu noi şi nu ne vor trăda niciodată. Visând că bei apă caldă, vor apărea foarte multe dificultăţi atât pe plan financiar cât şi familial, reprezentând nişte probleme care nu vor dispărea aşa uşor. Iar dacă visam că aruncăm apă caldă sau fierbinte pe cineva, înseamnă că am deranjat cu vorbele noastre.

Dacă vei visa o apă adâncă de câţiva metri sau o apă întunecoasă, înseamnă că vor apărea diferite probleme în viaţa de cuplu, putând să se ajungă la certuri foarte mari.

Alte vise cu apă: dacă visezi apă rece înseamnă că ai nişte prieteni adevăraţi, dacă visezi apă tulbure înseamnă că te aşteaptă o boală grea sau nişte necazuri şi suferinţe, dacă visezi o apă curgând foarte repede înseamnă că vei avea succes în afaceri iar prietenii falşi te vor vorbi pe la spate, totuşi nu te va afecta în mod direct, dacă visezi apă murdară reprezintă că vei fi într-o situaţie de incertitudine şi imediat va trebui să faci o alegere foarte importantă în viaţa ta, vei avea foarte multe gânduri şi îngrijorări faţă de acest subiect.